Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Glavna strana

Sexy Shop

Pornoteka

Kontakt club

Orgazam

Porno produkcija

Video Cabin

Cinema

Peep Show

SEXY SHOP

 

"Активен и успешен сексуален живот е услов да една единка го исполни својот полн потенцијал, како припадник на човечкиот вид. Оние чие сексуално однесување е во сенка на страв и ограниченост од незнаење, имаат малку надеж да ја најдат среќата во својот краток живот на оваа планета"

 

Сексуалноста и љубовта на патот кон усовршувањето го надминуваат нагонот, трансформирајќи се во чиста уметност. Тука, мошне успешно, своето место го наоѓа секси индустријата, која се раѓа на далечниот исток, а својата модернизација ја доживува на развиениот запад. Секси реквизитите со својот широк асортиман, го разубавуваат и освежуваат, активно или пасивно, најинтимниот дел на човековата природа.

Sexy Shop VALIJANT е тука да Ви помогне да внесете ведрина во Вашата интима, затоа изненадете го Вашиот партнер, а и себеси. Пробајте нешто ново!!!

 

Напомена: Секси реквизитите  се изработени од пластични маси - полимери, силикони и НЕ СЕ ШТЕТНИ ПО ЧОВЕКОВОТО ЗДРАВЈЕ!

 

НАРАЧКА: Реквизитите освен во просториите на Секси шоповите Валијант можете и да ги нарачате на нашите телефони 02/2460-206 Скопје (нас. Аеродром), 02/3112-111 (Центар) и 045/228-510 (Кичево).

 

 

      

      

      

      

      

      

      

      

      

      

      

            

      
.. .

Секси Шоп Валијант 1 во Скопје (нас. Аеродром)
Ул. Кузман Јосифовски Питу 28 А лок. 15
(Подземен премин спроти Т.Ц Скопјанка)
Тел. 02/2460-206
Работно време: од 13ч до 22ч

Секси Шоп Валијант 2 во Кичево
Бул. Ослободување б.б
(Автобуска станица)
Тел. 045/228-510
Работно време: од 12ч до 21ч

Секси Шоп Валијант 3 во Скопје (Центар)
Бул. Партизански одреди бр. 3
(спроти Соборен храм - позади Кинг бургер)
Тел. 02/3112-111
Работно време: од 13ч до 22ч
(дежурен и во недела)